hanafoss

pár slov o autorce

 

Hana Bečková alias Hana Foss


Hudební kompozice, hudební režie, zvuk, sound art.


Už více než 15 let tkám hudbu k divadlu, performance a k poslechu. Vyrábím také hudbu a zvukové efekty k audioknize či k rozhlasové hře. Baví mě dělat hudební a zvukové workshopy pro děti. Snadno vynesu 20 minutový hudební program ze své dílny k živé hudební produkci (elektroakustika/elektronika). Vystudovala jsem Multimediální kompozici na JAMU. Veřejně sdílím pouze dílo s nevýhradní licencí dle domluvy s jednotlivými projekty. 


Žánrově kvetu pestře, baví mě žánry proplouvat v rámci otevřeného tvůrčího procesu. Živě používám klavír, kytaru, hlas, flétny a whistle, sarangi, syntetizéry od Bastl Instruments, prapodivné znějící haraburdí a určitě jsem na něco zapomněla. Mám ve skříni i velmi falešný akordeon, který s námi bydlí omylem.


5 let svého života jsem strávila za zvukovým pultem divadelní/operní/muzikálové scény v Divadle na Orlí a v dalších brněnských kulturních domech. Stihla jsem se také zatím pouze krátce pověnovat hudební režii v nahrávacím studiu převážně klasického zaměření. Ráda zvučím a nahrávám soudobou/experimentální hudbu, jazzová tělesa, komorní orchestr.



Kontakt: po zemi i vzduchem. Vzduchem: WhatsApp +420–732–286–117.


Bio: (stránka v rekonstrukci)

This post is also available in: Czech